Beats By Dre, Beats Audio geluidssysteem is een Monster Beats Pro unieke high-performance technologie systeem, is door HP en Beats by Dr Dre gemeenschappelijke ontwikkeling, en zal worden gebruikt in de HP Pavilion en Monster Beats By Dre Studio Envy-serie van vliegtuigen , zoals HP Pavilion dv6 en laptop computers. Voor de gebruiker om een ​​goed geluid kunnen genieten. Rode cirkel met B, ja, dat is het geluid MONSTER op 23 februari 2011 in "HP nieuwe wereld op het congres, dat mobiel internet geloven, behalve PSG WebOS, het touchpad en CoolSense meest indrukwekkende buitenkant, Beats Audio geluidssysteem echt ook is Hoofdtelefoon Beats een frequentie van woorden is vrij hoog. Een van de beste voorbeeld is de Monster Beats Solo Audio-technologie zal in webOS tablet-computer Touchpad.

 Beats By Dre Studio Tot nu toe is deze technologie in vele plaatsnamen genoemd, net als een voetnoot (PS: schatting is niet meer aandacht voor de betekenis), maar Beats Audio-technologie is waarschijnlijk webOS tablet-computer te laten in Power Beats By Dre de eerste paragraaf van het touchpad in veel tablet-computer gemaakt kippen als een elite lid. Waarom zeg je dat? Kijk dan naar beneden om te weten. Dus laten we om te omhelzen sceptisch een kijkje nemen. Ja, Beats koptelefoon is door Monster Cable Products Inc De Monster Tour Beats Beats by dre pro bedrijf de productie, en krijgt de beroemde musici V Moda Crossfade LP, Justin Beiber, Beats By Dre Pro Bono en zelfs een consistent Beats By Dre Diamant hoge Lady Gaga's lof. Ja, Monster Hoofdtelefoon van het merk in de musical de foto om originele Hollywood onder de hype, echt reputatie in de buitenwereld, maar de technologie is niet echt een louter gevel? Natuurlijk, is het antwoord nee. Monster Cable is door de beroemde Amerikaanse muzikant Jimmy Iovine en super Rap zanger Goedkope Dre Beats gemeenschappelijke ontwikkeling. Omdat mensen voor muziek producten van Beats By Dre koptelefoon hoge attentiewaarde, zagen ze een mainstream consument ten goede aan de enorme markt kansen in de markt: de computer audio kwaliteit. Op 9 februari conferentie, Iovine Goedkope Beats By Dre citeerde een lange lijst van muziek nu-keten te leveren in de middelmaat. Nu vanaf onze computer geeft muziek van iTunes voor het grootste deel van de lage bitrate kwaliteit muziek, wees hij erop dat dit nogal schokkend,

 Beats By Dre oordopjes omdat computers steeds meer uitgegroeid tot de belangrijkste muziek gespeeld familie gereedschap, maar niemand kan horen en kunstenaars in de studio om de muziek op te nemen op dezelfde Goedkope Beats effect van muziek. Het belangrijkste punt hier is hoe goedkoop Dr Dre Headphones houden het audiosignaal van de Dre Beats headset uitlaat door audio is aangesloten op de achteruitgang van de hoofdtelefoon. Het omvat ook hoe je het moederbord en uitspraak tussen elektromagnetische ruis van Studio Beats By Dre zetten beats by dre isolatie, een discrete audio signaal versterkers, scheiding en het grondtraject over audio lijn, zelfs bij het metalen materiaal in gebruik is, wat NBA Beats By Dre kan de aarding geluid . Er is een speciale Dr Beats configuratiebestanden, erdoor kan laten uitvoeren Beats By Dre Verkoop technologie van de computer ten volle te spelen om de functie van de betreffende hardware.